Over mij

Achtergrond

Aangenaam, Romy van Zijl. Nadat ik twaalf jaar heb gewerkt bij het mooiste bedrijf van Nederland, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., ben ik begin 2022 voor mezelf begonnen.

Mensen noemen mij organisatorisch sterk. Ik word enorm blij van regelen, structureren en plannen. Ik houd het overzicht en stuur bij waar nodig. Het liefst zo slim en efficiënt mogelijk. Daarom wordt ik door bedrijven en organisatiebureaus ingehuurd als project- en eventmanager. 

De afgelopen jaren heb ik hele toffe producties (mede) mogelijk gemaakt. Van feestelijke openingen, tot zakelijke jubilea, tot live en hybride evenementen. 

Dit doe ik vanuit Bathmen, waar ik woon met Roy en onze dochters Loïs en Lucy.

Romy Regelt

Freelance project- en eventmanager 

Inzetbaar als producer van kleine en grootschalige (zakelijke) projecten en events. Van jubilea tot feestelijke openingen, van congressen tot vieringen. 

Samengevat

Technisch VA

Slim en efficiënt werken? Ik hou ervan, altijd op zoek naar de shortcut. In de meeste programma’s en apps ben ik wel thuis. Laat mij jouw technische rompslomp op me nemen, zodat jij je kunt storten op waar jij het beste in bent. Of het nu gaat om automatisering, online programma’s, websitebeheer of andere digitale puzzelstukjes leggen, ik ben je sidekick!

Ik ontzorg graag (online) ondernemers door processen te optimaliseren en automatiseren. Ik heb ervaring met veel verschillende online systemen, programma’s en apps (uitnodiging en registratie, ticketing, accreditaties, CRM’s, CMS’s. Ik duik ook graag in een nieuw systeem om het eigen te maken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel me gerust of stuur een bericht.

Ervaring

Augustus 2009 – december 2021 – Projectmanager Commercie & Marketing en merkbewaker Nozem Oil bij De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V.

De Feestfabriek is de organisatie achter de festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana, bedenker achter de shot Nozem Oil en heel veel meer!

In mijn laatste functie was ik o.a. verantwoordelijk voor de (pre)productie van activaties van de commerciële partners van de Feestfabriek (o.a. Red Bull, Disaronno, Mascotte, 3FM etc.).  Van eerste brainstorm tot productie op het festivalterrein tot evaluatie. 

Samengevat

Romy Regelt heet o.a. samengewerkt met: